Skip to content

Welkom op het scheidingsplein Schagen

Wanneer mensen uit elkaar gaan, brengt dit veel emoties met zich mee. Een onrustige en onzekere periode waarin er veel geregeld moet worden en er belangrijke beslissingen moeten worden genomen. Met dit scheidingsplein hopen wij je in deze periode te steunen door het geven van informatie, advies en ondersteuning. Ook is er een mogelijkheid om een vraag te stellen aan het wijkteam. De behoefte aan informatie van (ex)partners, kinderen/jongeren, betrokkenen en professionals is verschillend. Maak hieronder je keuze. Scheidingsplein.nl is een informatief platform van meer dan 15 gemeenten. De behoefte aan informatie van (ex)partners, kinderen/jongeren, betrokkenen en professionals is verschillend. Maak hieronder uw keuze. 

Welkom op het scheidingsplein Velsen

Wanneer mensen uit elkaar gaan, brengt dit veel emoties met zich mee. Een onrustige en onzekere periode waarin er veel geregeld moet worden en er belangrijke beslissingen moeten worden genomen. Met dit scheidingsplein hopen wij je in deze periode te steunen door het geven van informatie, advies en ondersteuning. Ook is er een mogelijkheid om een vraag te stellen aan het wijkteam. De behoefte aan informatie van (ex)partners, kinderen/jongeren, betrokkenen en professionals is verschillend. Maak hieronder je keuze. Scheidingsplein.nl is een informatief platform van meer dan 15 gemeenten. Kies de gemeente waar je woont, om te zien hoe de hulp in jouw gemeente is geregeld.

© hosting | techniek | ontwerp door 12design.nl

" class="jet-video-iframe" allowfullscreen allow="autoplay;encrypted-media" title="youtube Videospeler" data-lazy-load="https://www.youtube.com/embed/jBZmjjv-KOA?feature=oembed&start&end&wmode=opaque&autoplay=0&loop=0&controls=1&mute=0&rel=0&modestbranding=0">
Play Video